Matfestival hos Berge Gard & Gartneri
Matfestival hos Berge Gard & Gartneri Lørdag 18.11 kl 10:00 til 16:00
Som vanleg hjelper me med parkering her og for dei som vil parkera i sentrum har me gratis skyss! Det er berre å ryngja Lars på tlf 954 58 485 , me hentar og bringar
I kafeen er planlegging og innkjøp godt i gang. Me førebur både saltmat og søtmat.. noko for ein kvar! Den store kafe-nyheiten i år er at Siv Hereid frå Eidfjord lagar hakkasteik eller brurasteik som dei seier i fjorden. Det er nyyydeleg og me lagar ein lunsjrett som vert servert med småpoteter, kålrabi, gulerot, heimelaga potetkaker og rødbetar. Me kjem og til å selja Sundepølsa med heimalaga potetsalat og heimelaga potetlomper i tillegg til pastasalat og kaker i lange banar. Det vert ein livleg og triveleg dag og me håpar de vil koma
Her er lista over årets flinke, lokale og tilreisande utstillarar!!!
Torill Folkedal: Potetkaker, nordlandslefser, krotakaker og flatbrød
Aga Kreative: Kromkaker, sprut, kirsebærsyltetøy og kanskje litt til…
Heimebakeriet v/ Åsne Femsteinevik: Cupcake m.m…
Vossasmøret: Mjølkekaker, smør, rømme og smoothie
Straffekaffe: Kaffi, koppar og varer frå skulekjøkkenet
Heidi Helgheim: Syltetøy, Hermetiske plommer, lefser, eplekaker og julekaker
Børsheim: Eplesaft
Fjærabygda Gardsmat: Mjølkeprodukt, vaffelrøre
Barmen: Sushi
Ovrid: Honning
Atle Myklatun: Rakfisk
Jafisk: Kvalkjøt, fiskefiletar, røykt blåkveite og torsk, hysekaker,steinbitkaker, store reker, snøkrabbe m.m…
Hjønnevåg: Lutefisk, fiskepuddingen som dei har fått gullmedalje for, røykelaks, makrell og div…
Rosendal Gardsmat: Sundepølsa, blodpølse, pinnakjøt og lammerull
Vikedal Gardsmat: Pinnakjøt, spekeskinke, fenalår, bacon (vinnar av beste foredla kjøt)
Bjørnebruket: Pinnakjøt, bacon, produkt av ullgris og pølse
Gamlastova Gardsrestaurant: Pinnakjøt og spekepølsa
Løne: Rullepølsa, sylteflesk, smalahovesylta, spekemat,pinnakjøt m.m…
Myrdal Gard: Ost (4 av 5 ostar fekk pris i Oste–VM)
Hardanger Bygdeysteri: Steikeost og gåvepakning
I tillegg så kjem kafeen til å bugne med saltmat og søtmat… lokalt og heimelaga!!!
Velkomne til ein kjempekjekk dag